L | M | X | J | V | S | D |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Publicación | |
---|---|
Título: | EFFECT OF HYALURONIC ACID ON THE MICROSTRUCTURE, INTERACTION WITH MUCIN, AND IN VITRO DIGESTIBILITY OF LIQUID LIPID NANOCAPSULES SHELLED WITH HUMAN AND BOVINE SERUM ALBUMIN |
Título de la revista: | FOOD CHEMISTRY |
Tipo de aportación: | ARTICULO |
Número de volumen: | 383 |
Páginas de la publicación: | 132330 - 132340 |
Año de la publicación: | 2022 |
Autores: |
Mª TERESA DEL CASTILLO SANTAELLA AIXA MARÍA AGUILERA GARRIDO FRANCISCO GALISTEO GONZÁLEZ MARÍA JOSÉ GÁLVEZ RUIZ JOSE ANTONIO MOLINA BOLIVAR JULIA MALDONADO VALDERRAMA |